Interurban

Linja Vlorë-Himarë-Vlorë

Vlerësime 0

Linja Vlorë-Himarë-Vlorë ka 20 vite eksperiencë pune.

Ne ju ofrojmë klientëve tanë një udhëtim të sigurt dhe komod.

    Nisja nga Vlora bëhet në orën 08:00

                     Llogara 08:45

                     Dhërmi 10:00

     Mbërirtja në Himarë është në orën 10:30.

 

    Nisja nga Himara bëhet në orën 10:00

                     Dhërmi 10:30

                     Llogara 11:45                 

   Mbërritja në Vlorë është në orën 12:30.

 

Lloji I automjetit është Autobuz 20 vendësh.

Kontakto

Adresa

Vlorë, Albania

Detajet e udhëtimit

Vlerësime

0

Ju duhet të hyni në llogarinë tuaj për të komentuar

ose